top of page

Tarieven

Gewichtsbeheer

1° Consultatie: €40

 

Evaluatie startfase na 2 weken + dossier bespreking: €35 

 

Maandelijkse opvolging: €30

Orthomoleculair advies

Per consultatie: €40 

Indien de geadviseerde voedingssupplementen en/of orthomoleculaire supplementen ter plaatse aangekocht worden, ontvang je een korting van €5 op het honorarium.

Ik werk enkel met erkende en gestandaardiseerde producten waarvoor registratie bij het FAVV geschiedt. Ik volg hierbij de door de leveranciers vooropgestelde verkoopprijs.

Ik opteer voor een op de klant gerichte behandeling. Daarom kan je tijdsonafhankelijk gebruik maken van telefonisch contact en info-verstrekking, en e-mailverkeer die betrekking heeft op jouw lopend dossier. Voor advies dat buiten dit dossier gaat, wordt een dossierkost van €15 aangerekend.

Alle consultaties gebeuren op afspraak. Ben je belet, geef dan ten laatste 24u op voorhand een seintje. Bij overmacht kan je steeds de dag zelf afbellen.

Indien je zonder verwittigen je afspraak niet nakomt, zal bij een desgewenste volgende consultatie een boete van €15 aangerekend worden.

Betalingen gebeuren cash of via Payconiq. Eventueel kan er per overschrijving betaald worden, ten laatste 8 dagen na consultatie en/ of ontvangst van de producten.

Bij bestelling van voedingssupplementen kan een voorschot van 30% op het totaalbedrag gevraagd worden.

bottom of page