top of page

Voedingsadvies op maat

Voeding staat centraal in onze leefwereld.  Zowel ons sociale als professionele leven gaat gepaard met eten en drinken, en je kan op ieder uur van de dag of nacht wel ergens aan voedsel zien te komen.

 

Wist je dat ons instinct ons meer dan 100x sneller naar zoet en vet doet grijpen dan dat het intelligent verstand ons hiervan weerhoudt? En omdat iedereen wil meegenieten van al dat lekkers, merken we dat overgewicht en obesitas stilaan een epidemie worden. Bovendien speelt voeding bij tal van andere ziektebeelden een belangrijke rol, zowel in positieve als negatieve zin.

 

Wie een beetje op zijn gezondheid wil letten, gaat bijgevolg op zoek naar het ideale dieet. Logisch, toch? Maar wie zijn voeding wil aanpassen, maakt best een bewuste keuze.

 

Als je het doet omwille van familie of vrienden, hou je het meestal niet lang vol. Je moet immers zelf de klik hebben gemaakt!  

Het is jouw keuze

Zie je via de media en het wereldwijde web, in het  gevarieerde aanbod van afslankmogelijkheden en veelbelovende gezondheidsslogans, het bos door de bomen niet meer, kan je bij mij terecht voor gericht en professioneel advies.

 

Uiteraard kan je ook doorverwezen zijn door je arts of therapeut als deze van oordeel is dat je gezondheidstoestand best een steuntje in de rug kan gebruiken.

bottom of page